Aktuális

Azonnal költözhető lakások a Vitorlás Villaparkban Balatonlellén.

Balatonlelle szívében, a Köztársaság utca, Vitorlás utca sarkán luxus családi házas kényelem várja a Vitorlás Villapark lakóit saját kertrésszel és közvetlen vízpart kapcsolattal a teljes kikapcsolódásért.

Végéhez közeledik a Vitorlás Villapark I. ütemének kivitelezése.

Végéhez közeledik a Vitorlás Villapark I. ütemének kivitelezése. Hamarosan elkészülnek az I. ütem sorházi lakásai. Jelenleg kertészeti -és belső befejező munkálatok zajlanak.

Kezdődnek a belső festési és burkolási munkák Balatonlellén.

Kezdődnek a belső festési és burkolási munkák. A jelenleg is folyamatban lévő homlokzati hőszigetelési munkák mellett hamarosan megkezdődnek a belső munkálatok a burkolással és festéssel.

Helyzetjelentés a Vitorlás Villaparkról

Az építkezésen zajlik az emeleti válaszfalak építése, folyamatban van a vakolás, lapostető szigetelési munkák elvégzése, valamint a villamos- és gépészeti alapszerelési munkálatok is jó ütemben haladnak.

Előfoglalási lehetőség az Alba Residence társasházi lakásaira.

Előfoglalási lehetőség az Alba Residence társasházi lakásaira. Még van lehetőség kiválasztani a legszimpatikusabb lakást. A beruházás szeptemberben indul, azonban már most hatalmas érdeklődés övezi.

Válaszfalazás, tetőszerkezet építés a Kolozsvári utcában

Válaszfalazás, tetőszerkezet építés a Kolozsvári utcában. Zajlanak a munkálatok Székesfehérváron a Kolozsvári utcában. Az 5 lakásos sorház a város kedvelt, csendes részén, családi házas környezetben épül.

Épül a Vitorlás Villapark

Épül a Vitorlás Villapark.
Épül az exkluzív, modern lakásoknak otthont adó Vitrolás Villapark.
Tervek szerint halad a balatonlellei 2x9 lakásos sorház I. ütemének kivitelezése...

Elkezdődött a tereprendezés a Kolozsvári utcában

Székesfehérvár természetvédelmi területének közvetlen szomszédságában, a Sóstói Tanösvény mellett, családi házas övezetben kezdtük meg...

Jogerős építési engedély Balatonlellei 2x9 lakásos sorházunkra

2021.12.15 dátummal jogerős építési engedélyt kaptunk Balatonlelle, Köztársaság utcában épülő 2x9 lakásos sorházra.

Kapcsolat

Gem Estate