Vitorlás Villapark

Balatonlelle, Köztársaság utca

2x9 lakásos sorház

Image

Balatonlelle központjában

Közvetlen vízparti kapcsolat

Exkluzív sorházi lakások

Az SHS-Építő Tervező és Kivitelező Kft. saját beruházásban építi és kulcsrakészen értékesíti a 2x9 lakásból álló sorházi ingatlanjait.

Az épületnek modern dizájnt, letisztult forma- és színvilágot terveztünk. A kulcsrakész exkluzív otthonok felsőkategóriás, minőségi, gondosan összeválogatott anyagok felhasználásával épülnek. Kimagasló energiahatékonyságú műszaki tartalommal, napelemmel, hőszivattyúval. A lakások a zöld otthon programnak megfelelnek.

A Vitorlás Villapark Balatonlelle központjában, kedvelt vízparti részen helyezkedik el. Saját partszakasszal rendelkezik, mely a többi lakóval közös használatú. Minden lakóegységhez saját telekrész tartozik. Az ingatlan a Vitorlás utca-Köztársaság utca sarkon található, közvetlenül a Napfény Strandfürdő szomszédságában. A kikötő, éttermek, üzletek is néhány perc sétával megközelíthetők. 

Lokalizációja - a vízpart közelségén túl- kedvező a forgalmi úttól elzárt belső, csendes terület miatt is, mellyel megteremtjük a lakók számára a családiházas, kertvárosias lakóterület által biztosított kedvező használati előnyöket. Az egyik épülettömb lakásai a Vitorlás u. irányából közelíthetők meg, a másik kilenc lakás belső magán úton érhető el.

Térkép


Kapcsolat

Gem Estate